S sopotnico na motorju trčil v prometni znak

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Sinoči, okoli 21.45 se je v Ločkem vrhu, na lokalni cesti Osek-Benedikt, zgodila prometna nesreča, v kateri sta se dve osebi lažje telesno poškodovali. Takrat je 25-letni moški vozil neregistrirano motorno kolo (cross), na katerem je imel še 22-letno sopotnico.Zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča je izgubil oblast nad vozilom, trčil v prometni znak in padel. Oba s sopotnico sta se lahko telesno poškodovala in so ju z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor.

Policisti so ugotovili, da voznik zraven tega, da je vozil neregistrirano, nezavarovano in tehnično neizpravno motorno kolo, tudi nima vozniškega dovoljenja, med vožnjo ni uporabljal predpisane zaščitne čelade, elektronski alkotest pa je pokazal, da je imel v organizmu 0,94mg/l alkohola.

Policisti ga bodo kazensko ovadili pristojnemu sodišču zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarna vožnja v cestnem prometu, za naštete prekrške pa mu bodo izdali plačilni nalog. Plačilni nalog bodo izdali tudi sopotnici, saj tudi ona ni uporabljala predpisane zaščitne čelade.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:58

V Slovenski Bistrici želijo zeleno mobilnost

Od 20. septembra bo potekal Evropski teden trajnostnega razvoja 2021. Gre za vseevropsko pobudo, ki tudi letos spodbuja različne...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img