spot_img

S sezono začenjajo tudi državni prvaki v odbojki

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Odbojkarji Merkur Maribora v soboto, 2.10. pričenjajo novo sezono v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Mariborčane v 1. krogu čaka gostujoča tekma v Kamniku.

Prvi tekmec v sezoni je OK Calcit Volley Kamnik, ki je ima ponovno zelo močno zasedbo, ekipo pa bo vodil novi trener Matija Pleško. Srečanje, ki bo štelo tudi za tekmovanje v srednjeevropski ligi MEVZA, se bo v kamniški športni dvorani pričelo ob 20. uri. Srečanje bosta vodila hrvaška sodnika, Ana Stipaničev Matečić in Milan Rajković. V zadnjih petih srečanjih so Kamničani zmagali trikrat, Mariborčani pa dvakrat.

Sebastijan Škorc, trener OK Merkur Maribor: “Za nami sta dva meseca trdega dela in vsi komaj čakamo, da se v soboto prične državno prvenstvo. Žreb ni bil prav nežen v prvem krogu, saj igramo s pokalnimi prvaki, ekipo Calcita, ki ima tudi letos podobne cilje kot mi, to je biti v vrhu. Na prvi tekmi želimo pokazati svoj maksimum, igrati dobro odbojko in se iz Kamnika vrniti nasmejani.”

Žiga Donik, sprejemalec OK Merkur Maribor: “V soboto v Kamniku igramo prvo tekmo v letošnji sezoni. Calcit ima tudi v letošnjem letu odlično ekipo, zato pričakujemo napet obračun. Naša ekipa raste iz dneva v dan, zato se nadejamo dobre predstave, ki nam bi prinesla željen rezultat.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img