spot_img

S Partnerstvom za Pohorje do večje prepoznavnosti

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Dveletno sodelovanje več kot 30 partnerjev v okviru Partnerstva za Pohorje je prineslo mnoge novosti, ki bodo naredili Destinacijo Pohorje še bolj privlačno. V ospredje postavljajo celoletni turizem, ki ga nudi destinacija, razkrili pa so tudi številne novosti, ki jih pripravljajo.

Na pobudo Mestne občine Maribor smo oblikovali Partnerstvo za Pohorje, ki je povezalo 19 občin, 5 ključnih nosilcev turistične ponudbe in 6 razvojnih agencij.
Cilji Partnerstva za Pohorje so zeleno destinacijo približati drugim podobnim destinacijam v razviti Evropi in pripraviti skupno strategijo razvoja ter oceniti vrednost potrebnih investicij za celotno območje.

Dodatno so oblikovali tudi manjše projekte za promocijo celotnega območja ter pripravili načrte za razvoj komunalne, cestne in turistične infrastrukture, zagotovili pa tudi sistemsko upravljanje celotnega območja Pohorja kot turistično-naravnega parka.

V okviru Partnerstva za Pohorje so se povezali z vsemi regionalnimi destinacijskimi organizacijami, turističnimi agencijami ter ključnimi nosilci turistične ponudbe ter v okviru poletne kampanje »Pohorje 365« oblikovali 9 atraktivnih turističnih paketov.
S pripravo strategije je bil narejen pomemben strateški korak glede soglasja o želeni prihodnosti razvoja Pohorja in prednostnih naložbah. Njena vrednost bo tolikšna, kolikor bo v prihodnosti zastavljenih ciljev in predvsem uresničenih projektov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img