spot_img

Ruška županja pripravila ponovoletni sprejem

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ruška županja Urška Repolusk je za sodelavce, poslovne partnerje in ostale, ki so v dnevnem stiku z Občino Ruše, v hotelu Veter pripravila tradicionalno ponovoletno druženje. V vlogi gostiteljice se je tokrat znašla drugič in če je lanski sprejem opravila kot politična novinka, je letos bogatejša za številne bolj ali manj lepe izkušnje.

Ocenjevati delo politikov ni vedno enostavno. Vsem interesom pač ni mogoče zadostiti, zato se vedno najde kdo, ki pričakuje več. Je pa tudi ruška županja v prvem letu svojega mandata doživela kar nekaj presenečenj.

Nekdanji predsednik Državnega zbora Republike Slovenije Ljubo Germič županji svetuje, naj nadaljuje po zastavljeni poti. Ob tem si želi, da bi Ruše postale mesto v katerem bi prevladal optimizem. Repoluskova obljublja, da bo tem in ostalim predlogom tudi v prihodnje z veseljem prisluhnila.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img