spot_img

Rušenje nekdanje usnjarne Koteks

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na Ptuju bodo prihodnji teden začeli z rušenjem stavbe nekdanje usnjarne Koteks na Dravski ulici. Konec maja je namreč občina prejela kulturnovarstveno soglasje za njeno odstranitev. Izpraznjeno zemljišče na nabrežju Drave bo po napovedih namenjeno turističnim vsebinam.

Zapore cest in obvozi

Zaradi zagotovitve splošne prometne varnosti in zaradi načina izvedbe se bo izvajalo občasno popolno zaporo občinske ceste LZ 329402 (Cafova in Dravska ulica). Prav tako bo od 24. 8. 2021 do zaključka del onemogočeno parkiranje na parkirišču Dravska.

V času popolne zapore občinske ceste bodo zagotovljeni dostopi stanovalcem na Dravski ulici z ustrezno prometno signalizacijo -semaforji(od Dravske ulice 11 do 31, kjer je enosmerna ureditev prometnega režima). Dostop za stanovalce bo možen s Prešernove in Cafove ulice, kjer bo za stanovalce in uporabnike prostorov na tem območju možen enosmerni izmenični promet z upoštevanjem ustrezne prometne signalizacije.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img