spot_img

Republiški stanovanjski sklad oddaja stanovanja v Slovenski Bistrici

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Slovenska Bistrica je objavila razpis za oddajo neprofitnih stanovanj v najem. Na razpis je prispelo 50 vlog. A občina trenutno ne razpolaga s prostimi kapacitetami, zato bodo čakali, da se stanovanja sprostijo.

Boljše kaže republiškemu stanovanjskemu skladu, ki jena podlagi Javnega poziva za nakup stanovanj in zemljišč kupil 28 od 31 stanovanj v Slovenski Bistrici ter 42 parkirnih mest na nivoju terena. Stanovanja so nova, in sicer v bloku ob Ljubljanski cesti, v bližini je tudi trgovski center ter priključek na avtocesto. Velika so od 40 do 72 m2 in se nahajajo v pritličju in treh etažah. Vsa stanovanja imajo lože oz. atrije. Stanovanjem pripadajo tudi shrambe in parkirna mesta.

Kot so za spletni portal Bistričan povedali na Stanovanjskem skladu RS je gradnja je zaključena. Predvidevajo, da bodo stanovanja primerna za primopredajo s strani izvajalca v roku enega meseca. Navedena stanovanja bodo ponujena za najem v okviru Javnega razpisa za oddajo stanovanj v najem na spletni strani Sklada na povezavi http://www.najem.stanovanjskisklad-rs.si/.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Še pomnite? 12 mariborskih izdelkov, ki smo jih poznali vsi!

Zgodba o mariborski industriji se je začela pisati v času druge industrijske revolucije, ko so industrijski obrati skoraj v...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img