spot_img

Razpis za gradnjo kolesarske poti

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Projekt Dravska kolesarska pot predstavlja del mednarodne kolesarske povezave med Italijo, Avstrijo, Slovenijo in Hrvaško. V Sloveniji bo trasa od Dravograda do Središča ob Dravi, v dolžini pribl. 150 km, ocena izgradnje je ocenjena na 15 mio evrov. Odsek D3 bo potekal na pododseku Limbuš – Drava center – dvoetažni most. Projektna dokumentacija je izdelana, potrebno pa jo bo dopolniti z razširitvijo kolesarske poti in dodatnimi podpornimi ter opornimi konstrukcijami.

Mestna občina Maribor v ta namen išče ponudnika za ureditev kolesarske steze na desnem bregu Drave, v predvideni dolžini 2127 metrov. Na javnem razpisu lahko sodeluje vsak gospodarski subjekt, ki je registriran za dejavnost, ki je predmet razpisa in jo prevzema v ponudbi. Na spletni strani občine lahko ponudniki najdejo vso potrebno dokumentacijo, ki jo morajo oddati najkasneje do 5. 3. 2020 do 9. ure. Izbrani izvajalec del mora nato v 15 dneh izdelati idejno zasnovo za pridobitev projektnih pogojev, nato v 30 dneh izdelati projektno dokumentacijo za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:03:40

Veseli december brez druženja

Lanski veseli december je bil v Sloveniji bolj klavrn. Zaradi epidemije koronavirusa so veljali številni ukrepi, tudi omejitev potovanja...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img