spot_img

Ranjeni vijoličasti nad Muraše

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Po boleči zaušnici v Kidričevem se mariborski nogometaši pripravljajo na obračun z državni prvaki iz Murske Sobote. Vijoličasti imajo s črno belimi neporavnane račune še iz konca lanske sezone, ko so v neposrednem obračunu s Prekmurci ostali brez tako želenega naslova državnih prvakov. Tekma bo teža, poudarjajo v Ljudskem vrtu in napovedujejo, da se bodo tokrat predstavili v boljši luči.

Hud spodrsljaj na zadnji tekmi v Kidričevem je razkril številne pomanjkljivosti moštva iz Ljudskega vrta. Kronične neučinkovitosti v napadu ni pozdravila niti sveža moč v napadu, v fazi branjenja pa so si vijoličasti privoščili nepotrebne napake.

Tekma s prekmursko ekipo morda prihaja ob pravem času. Ranjeni vijoličasti bi z zmago nad evropsko Muro lahko rezultatsko krivuljo obrnili navzgor in dokazali, da s kandidaturo za naslov državnega prvaka še vedno mislijo resno. Skrivnosti pred tekmo ni. Sposobnosti čete Anteja Šimunđe so dobro znane.

Muraši so včeraj sicer odigrali zgodovinsko prvo tekmo v skupinskem delu evropskih tekmovanj, a da bi to v fizičnem smislu vplivalo na pripravljenost Mure, v Ljudskem vrtu ne verjamejo. Pogled na zdravstveni karton v vijoličastem taboru sicer ni obetaven. Derbi kola bo sicer na sporedu v nedeljo ob 20:15.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img