spot_img

Radovan Karanović ostaja trener NK Maribor

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na zimski premor z vrha lestvice. Za Mariborom je pestra jesen, s turbulentnim začetnim poglavjem sezone, po vmesnem klubskem odzivu pa vijol’čna preobrazba, ki je privedla do pozitivnega zaključka. Ob zaključku jeseni pa se že postavljajo temelji za pomlad, med prvimi potezami je potrditev statusa trenerja.

Marko Šuler potrdil, da bo ekipo do konca sezone vodil Karanović

“Rezultati so dovolj zgovorni, dileme ni bilo. Radovan Karanović je uspel vrniti Maribor na pravo pot, dosegel je, da mu igralci sledijo. Ekipa, ki ni veliko spremenjena, je pred nekaj meseci kazala povsem drugačen obraz kot ga kaže trenutno. Razlika je najbolj opazna na igrišču in zgodbo nadaljujemo skupaj. Trener je s sodelavci v strokovnem štabu že sestavil načrt pripravljalnega obdobja, 4. januarja se začenjajo prve aktivosti, 19. je predviden odhod v Belek, standardno bazo med osrednjim delom priprav. Potem pa takoj derbi za uvod v spomladanski del,” je poudaril športni direktor Marko Šuler.

Težav z pridobitvijo licence ni

Pri statusu trenerja ni ovir tudi po administrativni plati, s potrditvijo licence lahko Radovan Karanović vodi moštvo do konca sezone.

“Karanović pozna NK Maribor v vseh pogledih, bil je dolgo prisoten v klubu med delovanjem v nogometni šoli. Pokazalo se je, da je Maribor specifično okolje in klub. Tukaj so nekatere zadeve izpeljane celo nad realnimi zmožnostmi, delujemo na visokih obratih in treba je verjeti v projekt. V tej ekipi sem videl velik potencial. Ekipo, ki lahko in zmore. Glede na dogodke, ki so se zvrstili in zadev, ki jih ni bilo malo, je razplet jesenskega dela morda iz kakšnega zornega kota sanjski. Zame je želen. Ko potegnemo črto, gre za majhen uspeh, ki pa, upam, da bo imel večjo težo na koncu sezone.” je zaključil Marko Šuler.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

Po hitri cesti v napačno smer, povzročil nesrečo in pobegnil

Včeraj, okoli 14. ure je 25-letni voznik osebnega avtomobila vozil po hitri cesti H2 v napačni smeri oz. po...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img