spot_img

Promocijsko degustacijski prostor čaka na obiskovalce

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Rače – Fram je skupaj s partnerji zasnovala in realizirala predlog operacije z naslovom “Promocijsko – degustacijski prostor – VTC 17”, ki sledi uresničevanju ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju občin Makole, Poljčane, Rače – Fram in Slovenska Bistrica.

Operacija je zajemala ureditev prostora – VTC 17 v gradu Rače z vinoteko in razstavno galerijo v skupni površni 187 m2. Gre za bivšo menzo, ki so jo s popolno obnovo dodali povsem nove vsebine. Strošek investicije pa je ocenjen na okoli 160.000 evrov.

Projekt predstavlja velik premik v povezovanju lokalnih deležnikov in obenem omogoča inovativen pristop pri trženju kmetijskih proizvodov z novimi vsebinami, ki so pomembne za nadaljnje razvijanje proizvodov, skupno promocijo, razvoj blagovne znamke in predvsem turistično prepoznavnost območja.

Občina Rače Fram se je na področju turizma sicer pred kratkim pridružila turistični destinaciji Visit Ravno Polje. Z okoliškimi občinami Kidričevo, Starše, Miklavž na Dravskem polju, Hajdina in Videm pa tvorijo skupno celoto ter ustvarjajo še boljše pogoje za razpoznavnost razvoja turizma širom regije.

V Račah se lahko, kot edina izmed občin v turistični destinaciji Visit Ravno polje pohvalijo z zgledno urejenim gradom, ki privablja tako domače kot tudi nekatere tuje obiskovalce.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img