spot_img

Prodaja nepremičnin v občini Sveti Andraž

V zadnjem tednu

Na dopisni seji v Svetem Andražu so andraški svetniki soglašali s prodajo solastniškega deleža dveh nepremičnin, ki bo občinski proračun obogatil za dobrih 2.400 evrov. Gre za kmetijsko in gozdno zemljišče v Stavešincih v občini Gornja Radgona, ki ju imajo občine Sveti Andraž, Destrnik in Trnovska vas še iz časov nekdanje skupne občine. Kmetijsko zemljišče je veliko 2.450, gozdno pa 5,751 kvadratnih metrov, občina Destrnik je polovična, Sveti Andraž in Trnovska vas pa četrtinski lastnici. Od prodaje kmetijske parcele bo šlo v andraški proračun dobrih 1.400 evrov, od gozdne pa 1.000 evrov. Ker so prodajo skupnih zemljišč pred tem že podprli tako destrniški kot trnovski svetniki, bo lahko stekel postopek prodaje, saj imata ob nepremičnini že zainteresiranega kupca.

 

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel