spot_img

Prihodnost hotelirstva z aplikacijo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Mariborsko podjetje 5Start, ki v mestu in na Pohorju upravlja s hoteloma Betnava in Inn Hotel ter Pohorje Village Resortom, je v sodelovanju z madžarskih tehnološkim podjetjem predstavilo aplikacijo, s katero kot prvi v Sloveniji svojim gostom že nekaj mesecev ponujajo pametne digitalne rešitve za hotelske namestitve. Glede na dejstvo, da se hotelirji soočajo z izjemno kadrovsko krizo, je to rešitev, ki jim bo olajšala poslovanje v prihodnosti.

Mariborsko podjetje 5Start, ki v mestu in na Pohorju upravlja s hoteloma Betnava in Inn Hotel ter Pohorje Village Resortom, je v sodelovanju z madžarskih tehnološkim podjetjem TMRW Life predstavilo aplikacijo, s katero kot prvi v Sloveniji svojim gostom že nekaj mesecev ponujajo pametne digitalne rešitve za hotelske namestitve.

Hotel Inn v Karantanski ulici je pred časom predstavil aplikacijo, ki omogoča samostojno koriščenje hotelskih storitev. Gostje se prijavijo prek aplikacije TMRW Hotels, opravijo check in vstopijo v hotel, odklenejo sobo s pomočjo bluetootha s telefonom.

Aplikacija omogoča naročanje vsega, kar za užitek potrebujete – naročilo sobne postrežbe, hrane, rezervacije dodatnih storitev kot so masaže, velnes ali druge storitve. Pridobite pa lahko tudi informacije o najboljših bližnjih restavracijah, športnih dejavnostih, znamenitostih in mestih za dodaten užitek.

Po besedah Ilešiča, digitalno hotelsko recepcijo uporablja le petina gostov, jo pa sproti nadgrajujejo glede na odzive gostov. Gre za prihodnost hotelirstva, za katero se zanimajo tudi ostali mariborski hoteli, je pa njegovo podjetje 5 Start postalo zastopnik produkta za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img