spot_img

Prihodnost hotelirstva z aplikacijo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Mariborsko podjetje 5Start, ki v mestu in na Pohorju upravlja s hoteloma Betnava in Inn Hotel ter Pohorje Village Resortom, je v sodelovanju z madžarskih tehnološkim podjetjem predstavilo aplikacijo, s katero kot prvi v Sloveniji svojim gostom že nekaj mesecev ponujajo pametne digitalne rešitve za hotelske namestitve. Glede na dejstvo, da se hotelirji soočajo z izjemno kadrovsko krizo, je to rešitev, ki jim bo olajšala poslovanje v prihodnosti.

Mariborsko podjetje 5Start, ki v mestu in na Pohorju upravlja s hoteloma Betnava in Inn Hotel ter Pohorje Village Resortom, je v sodelovanju z madžarskih tehnološkim podjetjem TMRW Life predstavilo aplikacijo, s katero kot prvi v Sloveniji svojim gostom že nekaj mesecev ponujajo pametne digitalne rešitve za hotelske namestitve.

Hotel Inn v Karantanski ulici je pred časom predstavil aplikacijo, ki omogoča samostojno koriščenje hotelskih storitev. Gostje se prijavijo prek aplikacije TMRW Hotels, opravijo check in vstopijo v hotel, odklenejo sobo s pomočjo bluetootha s telefonom.

Aplikacija omogoča naročanje vsega, kar za užitek potrebujete – naročilo sobne postrežbe, hrane, rezervacije dodatnih storitev kot so masaže, velnes ali druge storitve. Pridobite pa lahko tudi informacije o najboljših bližnjih restavracijah, športnih dejavnostih, znamenitostih in mestih za dodaten užitek.

Po besedah Ilešiča, digitalno hotelsko recepcijo uporablja le petina gostov, jo pa sproti nadgrajujejo glede na odzive gostov. Gre za prihodnost hotelirstva, za katero se zanimajo tudi ostali mariborski hoteli, je pa njegovo podjetje 5 Start postalo zastopnik produkta za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

Šoferji na ptujskem, pozor! Redarji bodo lovili prehitre.

Medobčinsko redarstvo bo med 24. januarjem in 3. februarjem 2022 izvajalo nadzor hitrosti na območju občin iz svoje krajevne...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img