spot_img

Prihodnji teden se odpira mariborski akvarij-terarij

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Po skoraj dveh mesecih zaprtja svoja vrata odpirajo akvariji. V sredo bo svoja vrata odprl mariborski Akvarij-terarij. Obiskovalcem bo na voljo po rednem delovnem času, to je od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro, v soboto, nedeljo in med prazniki pa med 9. in 12. uro ter med 14. in 19. uro, so sporočili iz mariborske Snage.

Obvezna zaščita in varnostna razdalja

V prostorih Akvarija-terarija je obvezno nošenje zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela. Obiskovalci morajo vzdrževati priporočljivo medsebojno razdaljo najmanj 1,5 metra, pred in po obisku je obvezno razkuževanje rok. Če je le možno, naj obiskovalci za plačilo vstopnine uporabljajo brezstične plačilne kartice, torej negotovinsko obliko plačila. Obiskovalce prosijo za strpnost, saj bodo v primeru večjega števila obiskovalcev omejili vstop na manjše skupine.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img