spot_img

Pridružite se bralnemu vlaku

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

V dnevih, ko smo ujeti med štiri stene in je računalnik naša edina povezava s svetom, se je včasih težko odlepiti od zaslona. Branje pomirja, preganja tesnobnost, z branjem vzdržujemo mentalno kondicijo. A kako za branje v teh norih dneh motivirati otroke?

Bralni vlak je zabavna literarna družinska aktivnost, s katero spodbujajo k branju vse navdušence knjig. Lokomotiva predstavlja tandem dveh bralcev, odraslega (starša, skrbnika, starega starša, strica ali teto) in otroka, ki z branjem knjig nabirata vagone in s tem tekmujeta z drugimi lokomotivami, torej z drugimi tekmovalnimi pari. Za udeležbo sta potrebna dva, ki iščeta motivacijo ali bi svoje navdušenje rada delila. V tekmovalčevih rokah se lahko znajde katera koli knjiga, pazite le, da ustreza vaši starosti.

K tekmovanju Bralni vlak se lahko prijavite kadar koli od začetka tekmovanja 23. aprila 2020. Vlaki bodo na končno postajo pripeljali čez eno leto, 22. aprila 2021.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img