Prepoznate predmete na fotografijah? Morda ste bili žrtev vloma.

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Mariborski policisti so včeraj prijeli in pridržali dve ženski, ki sta osumljeni, da sta pred dnevi vlomili v stanovanje v Mariboru. Na podlagi odredbe sodišča so pri obeh opravili osebno preiskavo in pri njiju našli in jima zasegli dva obeska, par uhanov s perlami, dve verižici iz kovine srebrne barve, sončna očala, drobižnico, mošnjiček ter nekaj denarja v različnih valutah.

Policisti sumijo, da so vsi ti predmeti odtujeni, vendar do sedaj nismo prejeli prijave, da kdo pogreša take predmete. Obstaja možnost, da oškodovanci (tudi zaradi dopustov) sploh še niso zaznali tatvine ali vloma v svoje stanovanje.

V primeru, da prepoznate predmete kot svoje, o tem nemudoma obvestite policijo na interventno telefonsko številko 113 ali pokličete na Policijsko postajo Maribor II, Cesta proletarskih brigad 75, Maribor, na telefon 02/429 26 00. V tem primeru se tudi ne dotikajte nobenih predmetov, ne hodite po stanovanju in ga ne čistite.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:58

V Slovenski Bistrici želijo zeleno mobilnost

Od 20. septembra bo potekal Evropski teden trajnostnega razvoja 2021. Gre za vseevropsko pobudo, ki tudi letos spodbuja različne...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img