spot_img

Prepoved dopustov v UKC Maribor

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Vsem zaposlenim, ki so se vrnili iz potovanja iz Italije ali drugih rizični območjih, so sporočili, da naj ostanejo osem dni doma ter se opazujejo.

UKC Maribor je sprejel dodatne ukrepe. Vsem zaposlenim so poslali elektronsko sporočilo in zapisali, da vsem zaposlenim odsvetujejo potovanja v tuje države, prav tako prepovedujejo udeležbo na kongresih. Poleg tega so navedli, da od danes naprej velja prepoved dopustov za zdravstvene delavce. “Tam kjer tega ni mogoče izpeljati je dopuste potrebno smiselno razporediti.”

“Vse zaposleni, ki ste se vrnili iz ogroženih področij vljudno prosimo, da le to sporočite na elektronski naslov covid@ukc-mb.si. Obvezno pripišite vašo telefonsko številko, časovno obdobje ter kraj bivanja v tujini,” so še zapisali v elektronskem sporočilu.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Visok jubilej Filozofske fakultete

Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru  obeležuje 15 let od ustanovitve. Ker korenine humanističnega in družboslovnega študija na fakulteti segajo...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img