spot_img

Prenovljeno igrišče z umetno travo na Ptuju

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Mestna občina Ptuj je v uporabo predala prenovljeno igrišče z umetno travo ob Mestnem stadionu Ptuj. Slednje bo omogočalo kakovostno delo tako ptujskim osnovnim šolam (za izvajanje ur športne dejavnosti), kot tudi kakovostno izvajanje procesa treningov klubom in društvom iz Mestne občine Ptuj.

Obenem pa so na Ptuju pridobili površine, ki bodo omogočale nemoten tekmovalni sistem predvsem nogometnim klubom, saj ocena igrišča z umetno travo na Ptuju s strani Nogometne zveze Slovenije v zadnjem letu ni bila na zavidljivi ravni. Investicija prenove igrišča je zagotovila dvobarvno umetno travo zadnje generacije z visoko odpornimi in vzdržljivimi vlakni.

Znesek za izvedena dela v višini 256.061,41 EUR z DDV je ob sofinanciranju Nogometne zveze Slovenije in Fundacije za šport financirala Mestna občina Ptuj. Primopredaja igrišča je bila opravljena 30. 4. 2020.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img