spot_img

Predavanja na UM se zaenkrat nadaljujejo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Medtem, ko so nekatere fakultete že odpovedale ali vsaj prilagodile pedagoški proces, na mariborski univerzi zaenkrat o tem še ne razmišljajo. Danes je sicer na Univerzi v Mariboru potekal tudi redni sestanek kolegija dekanov, kjer pa novih ukrepov zaradi koronavirusa niso sprejeli. Še naprej torej veljajo splošna priporočila, kako ravnati v primeru okužbe, na univerzi in fakultetah so na vhodih namestili razkužila za roke, ustanovljena je tudi delovna skupina za koordinacijo aktivnosti v času pojavljanja koronavirusa.

V kolikor se bodo razmere v prihodnjih dneh spremenile in bo potrebno uvesti dodatne ukrepe, bodo študente, zaposlene in javnost nemudoma obvestili, so nam pojasnili na Univerzi v Mariboru.
Predavanja so sicer odpovedali na vsaj sedmih fakultetah Univerze v Ljubljani, odpovedana so tudi predavanja na fakultetah primorske in novomeške univerze.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:03:40

Veseli december brez druženja

Lanski veseli december je bil v Sloveniji bolj klavrn. Zaradi epidemije koronavirusa so veljali številni ukrepi, tudi omejitev potovanja...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img