spot_img

Predavanja na UM se zaenkrat nadaljujejo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Medtem, ko so nekatere fakultete že odpovedale ali vsaj prilagodile pedagoški proces, na mariborski univerzi zaenkrat o tem še ne razmišljajo. Danes je sicer na Univerzi v Mariboru potekal tudi redni sestanek kolegija dekanov, kjer pa novih ukrepov zaradi koronavirusa niso sprejeli. Še naprej torej veljajo splošna priporočila, kako ravnati v primeru okužbe, na univerzi in fakultetah so na vhodih namestili razkužila za roke, ustanovljena je tudi delovna skupina za koordinacijo aktivnosti v času pojavljanja koronavirusa.

V kolikor se bodo razmere v prihodnjih dneh spremenile in bo potrebno uvesti dodatne ukrepe, bodo študente, zaposlene in javnost nemudoma obvestili, so nam pojasnili na Univerzi v Mariboru.
Predavanja so sicer odpovedali na vsaj sedmih fakultetah Univerze v Ljubljani, odpovedana so tudi predavanja na fakultetah primorske in novomeške univerze.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Visok jubilej Filozofske fakultete

Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru  obeležuje 15 let od ustanovitve. Ker korenine humanističnega in družboslovnega študija na fakulteti segajo...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img