spot_img

Pred gradom bodo zagorele adventne luči

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Že drugo leto zapored je v čas pričakovanja veselega decembra posegla epidemija. Da bi lahko vsaj malo začutili praznično obarvani december, ki po mnenju mnogih velja za najlepši mesec v letu, so na Občini Rače-Fram tudi letos pripravili praznično okrasitev.

Letošnja novost bo adventni venec, ki ga bomo postavili na grajskem dvorišču gradu Rače, in na katerem bomo vsako nedeljo ob 17. uri prižgali adventno svečko.

Kot so sporočili iz občine so za venček poskrbeli člani in članice KUD Sp. in Zg. Gorica, predvsem pa njihova predsednici gospe Nada Čelofiga. V kolikor se bodo epidemiološke razmere izboljšale, bod ob prižigu sveč organizirali tudi krajši glasben program pevskih zborov Občine Rače – Fram.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img