spot_img

Praznični čas začeli z prižigom lučk

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Šentilj so izvedli prižig prazničnih luči, večji dogodki so sicer tudi drugo leto v bistveno bolj okrenjeni obliki. Kljub temu so po večini okrasili vse predele občine. Predstavniki krajevnih skupnosti, vodstvo občine in vsi ostali deležniki pa si želijo, da bi prihodnje božične praznike preživeli v prazničnem vzdušju brez epidemioloških omejitev.

Prižig luči v občini Šentilj se je začel v najvišje ležeči krajevni skupnosti Velka, kjer obžalujejo dejstvo, da bodo že drugi božični prazniki potekali v bistveno bolj okrnjenem smislu.

V Sladkem vrhu je glavnina okrasitve v bližini tamkajšnje OŠ. Ob prižigu luči je potekalo tudi manjše druženje krajanov, sicer v skladu z epidemiološkimi ukrepi za zajezitev koronavirusa.

V Ceršaku so okrasili predvsem okolico sedeža krajevne skupnosti, kjer so z veseljem pričakali prižig luči, z željo da bi bil praznični čas naslednje leto brez omejitev.

V središču občine Šentilj so pri okrasitvi sodelovali tudi v tamkajšnjem Turističnem društvu, izdelali so škrata v obliki smreke in postavili venček v sredini osrednjega križišča v centru občine.

Z najbolj obsežno okrasitvijo se lahko pohvalijo v središču občine, župan Štefan Žvab pa ima ob tem za občane pomenljivo sporočilo.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

00:04:58

Spremenjene navade za boljšo hrano

V tokratni rubriki Regionalna preskrba smo raziskovali spremembe potrošniških navad in drugačen njihov odnos do hrane. Nakupovanje hrane je...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img