spot_img

Potrditev dobrega dela SVZ Hrastovec

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Socialno varstveni zavod Hrastovec, kjer v vseh enotah biva 640 stanovalcev, gre za osebe, ki imajo težave v duševnem zdravju in težave v duševnem razvoju je ob koncu preteklega leta pridobil certifikat E-Qalin.

Pridobitev certifikata E-Qalin je za zavod Hrastovec dragocena pridobitev. V zavodu so načrtovali slavnostni dogodek ob pridobitvi certifikata, dogodek,ki bi bil namenjen zaposlenim, saj so oni tisti, ki so k pridobitvi tega največ pripomogli. A novi koronavirus je te načrte žal prekrižal.

Ob koncu ocenjevalnega obdobja je zavod Hrastovec dobil izjemno oceno. Od 100 maksimalnih točk so jih prejeli kar 95.
Učinki pridobitve tega certifikata bodo za nadalnje delo izredno pomembni.

S pridobitvijo certifikata E-Qalin so v socialno varstvenem zavodu zaključili 1. fazo. Zdaj morajo s kakovostnim delom tudi nadaljevati.
Zavod Hrastovec ima še naprej pomembno vlogo v slovenskem prostoru. S svojim inovativnim pristopom skrbi za širjenje možnosti stanovalcem. Z razvojem strokovnih metod in iskanja alternativnih možnosti za bivanje pa utrjuje svoj status v širšem strokovnem okolju.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img