Pošta Slovenije s posluhom za duševno zdravje zaposlenih

Poslovni uspeh Skupine Pošta Slovenije ustvarja več kot 6.300 sodelavcev. Kot eden največjih delodajalcev v Sloveniji zdravje zaposlenih v družbi postavljajo na pomembno mesto. V interesu je, da zagotavljajo čim boljše delovne pogoje ter primerno in zdravo delovno okolje.

Za dobro psihično in fizično počutje zaposlenih ter zdravje na delovnem mestu kot odgovoren delodajalec skrbijo s številnimi različnimi aktivnostmi, med katerimi so zelo dobro sprejete in učinkovite tudi aktivnosti projekta NAPREJ, k kateremu so pristopili pred 2 letoma.

V projektu Naprej pa lahko sodelujejo tako zaposleni kot njihovi družinski člani. Sicer je bil projetk že v začetku dobro sprejet, številka sodelujočih zaposlenih pa se iz leta v leto povečuje.

Pošta Slovenije je za projekt Naprej prejela nagrado za najboljši projekt na pdoročju družbene odgovornosti podjetij.

V zadnjih dveh letih kar v družbi Pošta Slovenije izvajajo projekt Naprej se srečujejo z različnimi težavami, problemi njihovih zaposlenih.

V okviru projekta NAPREJ so razvili Program celovite podpore podjetju za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih dejavnosti tveganj v katerega je vključenih 10.000 zaposlenih iz 7 podjetij s sedežem v Kohezijski regiji Vzhodna Slovenija.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj