Posebno opozorilo pred derbijem

 

Drevi bodo na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrali prvenstveno nogometno tekmo 21. kroga Prve lige Telekom Slovenija med kluboma NK Maribor in NK Olimpija. Vse obiskovalce prireditve Policija obvešča, da bodo zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabili na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku. Obenem vse obiskovalce prireditve obveščajo, da bo organizator tekme na
vhodih na stadion izvajal t. i. “personalizacijo vstopnic“. To pomeni, da se bo potrebno ob vstopu na stadion izkazati z osebnim dokumentom, na vstopnico pa morajo izpisati svoje osebne podatke.

Obenem pozivajo, da obiskovalci to storijo že pred prihodom na stadion, da ne bo po nepotrebnem prihajalo do gneče. Vse obiskovalce prireditve tudi pozivajo, da se na stadion odpravijo pravočasno ter da, če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, te parkirajo na za to določenih mestih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj