spot_img

Posebne nagrade ob koncu leta

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Impol, Aluminium Kety Emmi in Gea so s poslovnim letom zadovoljni. Po poročanju portala Bistričan bodo tudi razdelili letne nagrade.

V družbi skupine Impol Božičnice in trinajste plače, v Aluminuim Kety Emmi enak znesek vsem zaposlenim, v Tovarni olja Gea pa različni zneski letnih nagrad glede na uspešnost, smo izvedeli, ko smo povprašali v omenjena podjetja, ali bodo ob koncu leta zaposleni nagrajeni.

Po poročanju spletnega portala so v družbi skupine Impol, kljub turbolentnim časom zadovoljni. Načrtovane cilje so dosegli, zato bodo ob koncu leta podelili Božičnice vsem zaposlenim v enakem znesku neto 1000 evrov. Dodatno bodo zaposleni dobili tudi 13. plačo.

V Aluminium Kety Emmi so prav tako s poslovnim letom zadovoljni. Presenetljivo bodo leto zaključili bolje kot preteklo leto, ko so izplačali določen odstotek od dosežene uspešnosti ob koncu leta, bodo vsem zaposlenim v enakem znesku izplačali neto 620 evrov oziroma 850 evrov bruto.

Tudi v Oljarni Gea bodo leto zaključili nad pričakovanji. Ob koncu leta bodo zaposlene nagradili z letno nagrado, ki je odvisna od uspešnosti.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img