spot_img

Popolna zapora Ptujske ceste na Pragerskem zaradi pričetka gradnje novega dolgo pričakovanega podvoza

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Direkcija RS za infrastrukturo stanovalce Pragerskega in okoliške prebivalce obvešča, da bo v petek, 12. 11. 2021 od 10. ure naprej zaradi gradnje novega podvoza na območju železniške postaje Pragersko vzpostavljena popolna zapora lokalne ceste LC 165190 Šikole–Pragersko (Ptujska cesta) na območju nivojskega prehoda čez železniško progo Slovenska Bistrica–Pragersko v dolžini približno 160 metrov.

Kako bo zagotovljen obvoz?

V času popolne zapore bo za osebna vozila, avtobuse in tovornjake voden obvoz po obvoznici Pragersko. Traktorji bodo preusmerjeni po vzporednih lokalnih cestah in poljskih poteh.

Zemljevid s prikazom obvoza za osebna vozila, avtobuse, tovornjake in traktorje na območju Pragerskega
Obvoz za vozila | Avtor DRSI

Za pešce in kolesarje bo čez območje tirov vzpostavljen zavarovan nivojski prehod. Pešci bodo lahko v smeri Gaja pri Pragerskem in iz njega dostopali do začasnega prehoda mimo stanovanjskih objektov ulice Ob železnici. Začasni dostop za stanovalce ulice Ob železnici bo potekal po začasno vzpostavljeni cesti.

Zapora ceste je predvidena v obdobju od 12. 11. 2021 do 30. 5. 2023. Vse uporabnike, predvsem pa krajane Pragerskega, vljudno prosijo za previdnost, strpnost in upoštevanje začasne prometne signalizacije. Vsem udeležencem v prometu, uporabnikom te ceste in občanom, ki vsak dan uporabljate ta odsek ceste, se zahvaljujejo za potrpežljivost in razumevanje.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Še pomnite? 12 mariborskih izdelkov, ki smo jih poznali vsi!

Zgodba o mariborski industriji se je začela pisati v času druge industrijske revolucije, ko so industrijski obrati skoraj v...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img