spot_img

Ponovna zapora Streliške ceste

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Zaradi popolne zapore Streliške ceste na odseku med Ulico Pohorskega odreda in križiščem z Radvanjsko cesto, kjer bodo od danes, 11. marca ponovno v teku cestna dela, bodo mestni avtobusi na linijah 4 Limbuš–TC Qlandia6 Vzpenjača in 18 Pekre od omenjenega dne vozili po spremenjenih trasah.

Liniji 4 in 18 bosta speljani po Ulici Pohorskega odreda, Veselovi, Majcigerjevi ulici in Dravograjski cesti ter v obratni smeri nazaj. Linija 6 pa bo potekala po Borštnikovi ulici, Ulici Pohorskega odreda, Veselovi, Majcigerjevi ulici in Dravograjski cesti ter v obratni smeri nazaj.

Med zaporo Streliške ceste v Mariboru ne bodo v uporabi avtobusna postajališča Radvanjska–Borštnikova, Streliška–Ul. Pohorskega odreda, OŠ Gustava Šiliha in OŠ Ludvika Pliberška. Za vse omenjene avtobusne linije bo nadomestno postajališče v Majcigerjevi ulici. Enaka obvozna pot kot za linijo 6 bo začasno veljala še za nočno krožno linijo 2.

V času zaprtja Streliške ceste, ki bo predvidoma trajalo do 21. marca, pri Marpromu prosijo za strpnost in razumevanje v primeru zamud mestnih avtobusov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img