spot_img

Položili so temeljni kamen za novo športno dvorano

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Šentilj so s simbolično zasaditvijo temeljnega kamna uradno začeli z gradbenimi deli v sklopu projekta izgradnje Večnamenske športne dvorane v Šentilju. Investicija je ocenjena na okoli 3,8 milijona, od česar so 630 tisoč evrov pridobili od Eko sklada, ostala sredstva pa bodo zagotovili iz občinskih sredstev oz. dolgoročnim kreditom. Dvorana bi se naj bila izgrajena in predana v uporabo 1. septembra 2022.

Občani občine Šentilj so po več letih prizadevanj dočakali trenutek začetka realizacije dolgo pričakovane izgradnje Večnamenske športne dvorane. Slednja bo umeščena med NK Šentilj oz. kulturni dom in Osnovno šolo Rudolfa Maistra.

Športna dvorana bo poleg vseh športnih standardov zagotavljala tudi okoljske, saj bo energetsko varčna. Po besedah župana Štefana Žvaba pa gre za pomembno pridobitev, predvsem z vidika porabe energije.

Cene gradbenih materialov so v času covid krize poletele v nebo, a kljub temu funkcionarji na občini zagotavljajo, da bodo v sodelovanju z izvajalcem SGP Kograd Igem poskrbeli, da se investicija ne bo bistveno dražila.

Izgradnja Športne dvorane bi naj bila predvideno zaključena do začetka prihodnjega šolskega leta 1.septemebra 2022.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img