spot_img

Polovična zapora regionalne ceste pri »Falskih pečinah«

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V ponedeljek, 8.11.2021, bo zaradi sanacije brežine pri »Falskih pečinah« vzpostavljena polovična zapora ceste.

Izvedba nujnih zaščitnih ukrepov pred padajočim kamenjem iz obcestne brežine in zalednega pobočja bo potekala ob regionalni cesti R3-705/1432 Ruše–Puščava med km 5,700 in km 6,030.

Na obcestni brežini bodo dela obsegala zamenjavo poškodovanih mrež ter na bolj kritičnih mestih namestitev novih visoko nateznih sidranih mrež. Ker pa se posamezna skalna žarišča nahajajo tudi višje v zaledju, bodo za boljšo zaščito nameščeni tudi novi podajno-lovilni sistemi v dolžini 110 metrov. V času del bo na cesti vzpostavljena polovična zapora. Promet bo potekal izmenično enosmerno.

Dela, v vrednosti slabih 340.000 evrov, bodo trajala predvidoma do konca januarja 2022, ko bo tudi odpravljena polovična zapora ceste.

Mesto polovične zapore ceste
- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Evropski milijoni za blaženje podnebnih sprememb

Vlada je v načrt razvojnih programov 2022–2025 uvrstila 12 novih projektov iz programa za blaženje posledic podnebnih sprememb in...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img