Pohorski ponudniki vabijo domače goste

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Letošnja domača turistična sezona bo zaradi negotovih razmer in dejstva, da je vsako Slovenec prejel turistični vavčer v veliki meri zaznamovana s prihodi in nočitvami slovenskih gostov.

Z aktualnimi okoliščinami so se soočili tudi akterji Partnerstva za Pohorje, ki so hitro zavihali rokave in si zadali skupen cilj – pomagati ponudnikom na Pohorju pri skupni promociji in oblikovanju paketov, vse od Rogle do Mariborskega Pohorja in vse do Kop na Koroškem za različne ciljne skupine.

Pohorje ponuja območje dolžine skoraj 50 kilometrov. Dogodivščin željni turisti pa lahko pripravljene turistične pakete, vsega skupaj jih je kar 9 najdejo na spletnem portalu vseh partnerjev.

Turistični boni, ki so od 15. junija naprej vsem Slovencem naj bi bili, po predvidevanju pristojnih izkoriščeni le v polovično. Prav tako so glasna opozorila, da bodo vavčerji izkoriščeni neenakomerno, torej bo poleti predvsem veliko povpraševanje v obalnih namestitvenih kapacitetah, manj pa v mestnem turizmu. Maribor, kot drugo največje mesto v Sloveniji ima v tem primeru veliko prednosti.
Trenutna, poletna kampanja “Zdaj je čas, da obiščete Pohorje” bo trajala vse do konca oktobra, a si vsi deležniki Partnerstva za Pohorje si želijo, da bi se raztegnila tudi čez zimo, nekoč morda tudi z enotno smučarsko vozovnico, o kateri že dolgo razmišljajo.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:58

V Slovenski Bistrici želijo zeleno mobilnost

Od 20. septembra bo potekal Evropski teden trajnostnega razvoja 2021. Gre za vseevropsko pobudo, ki tudi letos spodbuja različne...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img