Osnovnošolci odštevajo ure do začetka dolgo pričakovanih poletnih počitnic. Tudi na Osnovni šoli Janka Glazerja Ruše bo v prihodnjih dveh mesecih na šolskih hodnikih manj živahno, kar pa ne pomeni, da bo šola samevala. Pred novim šolskim letom bodo v šoli in ob njej potekala številna dela, tako da bo učence ob vrnitvi pričakalo veliko novosti.

Že drugo epidemično šolsko leto so na ruško Osnovni šoli pričakali dobro pripravljeni. Izkušnje iz leta 2020 so pripomogle, da je bilo zapletov ob povsem spremenjenem učnem procesu manj. Letos so razred izdelali prav vsi učenci Osnovne šole Janka Glazerja.
Ena izmed mnogih negativnih posledic epidemije je tudi spoznanje, da so otroci na motorične področju zelo nazadovali. Tega problema so se v Rušah lotili tudi na način, da so učencem omogočili kar največ aktivnosti na prostem.

Počivali ne bodo niti med počitnicami. Ko se bodo otroci jeseni vrnili v šolske klopi, jih bo pričakalo kar nekaj novosti. Prenovili bodo tudi košarkarsko igrišče in igrišče za mali nogomet. Ravnatelj Osnovne šole Janka Glazerja pa upa, da bodo otroci tudi v času ko ni pouka, kar največ časa preživeli na prostem.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj