Počitnice s prijatelji je najobsežnejši program Zveze prijateljev mladine Maribor, ki v poletnih mesecih otrokom in mladostnikom nudi številne delavnice, v sklopu pestrega brezplačnega počitniškega programa.

Počitniški programi so namenjeni različnim starostnim skupinam. Vanjo se lahko vključijo otroci s stalnim prebivališčem v mestni občini Maribor. V primeru prostih mest se lahko vključijo tudi otroci z drugih občin, pri čemer je prispevek staršev v tem primeru višji.
Cene se glede na obseg varstva razlikujejo. Vključujejo pa tudi animacijski program in malico. Ob tradicionalnih sredinih izletih pa cena vključuje tudi kosilo.

Na vse počitniške dejavnosti je zaradi omejenega števila udeležencev obvezna predhodna prijava – za varstvo in program Prileti na Pohorje preko prijavnice, za brezplačne dejavnosti pa preko telefona ali e-pošte.

Zanimanja za letovanje v VIRC Poreč je letos izredno veliko, saj so vse izmene po večini že zapolnjene. Več prostih mest pa je trenutno še na voljo za letovanje v domu Miloša Zidanška na Pohorju.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj