spot_img

Počitniški program v ZPM

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

ZPM Maribor vsako leto, v okviru Doma ustvarjalnosti mladih (DUM) Maribor, med poletnimi počitnicami organizira pestro dnevno počitniško dogajanje za otroke. Otroci se lahko vsak dan od ponedeljka do petka, odpravijo na dnevne izlete, v okviru katerih spoznavajo in preizkušajo nove aktivnosti, se učijo novih spretnosti, spoznavajo poklice.

V času poletnih počitnic, Zveza prijateljev mladine Maribor za otroke organizira številne raznolike in pestre aktivnosti.

V okviru Doma ustvarjalnosti mladih (DUM) Maribor bo med poletnimi počitnicami organizirano pestro dnevno počitniško dogajanje, namenjeno predvsem otrokom in mladostnikom, ki pa bo prilagojeno tudi ukrepom za omejevanje ponovne širitve virusa covid-19.
V preteklih letih je bil obisk množičen, letos pa zaradi pretekle epidemije v ZPM Maribor pričakujejo nekoliko manj obiskovalcev.
Izvedba raznolikih dejavnosti pa ne bi bila mogoča brez prizadevnih prostovoljcev.

Tradicionalni sredini izleti in letovanje v VIRC Poreč bodo organizacijsko spremenjeni, predvsem kar se tiče števila otrok.
Zveza prijateljev mladine Maribor je samostojna, prostovoljna in humanitarna zveza društev, ki se odziva na aktualna družbena vprašanja in tvorno prispeva k oblikovanju pozitivnih vrednot življenja otrok ter mladostnikov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img