spot_img

Po treh letih nov bazen

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Slovenske Konjice so danes odprli nov bazen. Po treh letih od zaprtja dotrajanega je bilo uvodni dan kopanje brezplačno. Za gradnjo povsem novega olimpijskega bazena in obnovo pripadajočih objektov, vključno s strojnico, je občina namenila skoraj 1,1 milijona evrov.

Projekt je finančno zahteven, predvsem zaradi dejstva, da je veliko večino stroškov za izgradnjo novega kopališča pokrila občina.
Sicer so v sklopu projekta zgradili nov olimpijski plavalni bazen in manjši bazenček za najmlajše. Vse ostale pripadajoče objekte, pa so so prenovili.

V samem kopališkem kompleksu veljajo tudi navodila za preprečevanje ponovne širitve virusa covid-19, ki jih je izdal NIJZ.
Izgradnja novega kopališča prinesla veliko pozitivnih učinkov na celotno občino Slovenske Konjice.

Obisk kopališča bo občanom na voljo za šest evrov, enodnevna otroška vstopnica pa bo stala štiri evre. Že zdaj je jasno, da bo kompleks zaradi relativno kratke sezone težko obratoval pozitivno, na občini bodo zato morali pokrivati morebitno izgubo.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img