spot_img

Po Mariboru lokale zapirajo tudi na Ptuju

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Kot so sporočili iz ptujske občine so glede na situacijo in dejstvo, da se ljudje še vedno neodgovorno obnašajo in situacije ne jemljejo resno, tudi v Mestni občini Ptuj odločili, da izdajo odredbo o PREPOVEDI OBRATOVANJA VSEH LOKALOV IN NE-ŽIVILSKIH TRGOVIN.

Uredba bo veljala od DANES, NEDELJE 15. marca 2020, OD 13. ure NAPREJ do preklica. Prav tako bodo zaprli javna wc-ja ter prepovedali zadrževanje in druženje na javnih površinah.

Obenem še pozivajo pristojne k sprejemu jasnih navodil za živilske trgovine in k ZAŠČITI vseh zaposlenih v izpostavljenih sektorjih. “Nujno je, da se za živilske trgovine sprejme enoten protokol, saj nam nobena samoizolacija in zapiranje vse povprek ne bosta pomagala, če se bodo ljudje množično in nekontrolirano zbirali in gnetli v prodajalnah. Prav tako pozivamo k ukrepom zaščite delavcev v vseh podjetjih z velikim številom zaposlenih,” so še zapisali.

Občani, ki so oboleli, so v domači oskrbi, nimajo pomoči svojcev in nimajo možnosti oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila,…), se za pomoč v času uradnih ur občinske uprave obrnejo na številko: 02/748 29 99 oz. elektronsko pošto: obcina.ptuj@ptuj.si, kjer bomo v sodelovanju z OZRK Ptuj uredili najnujnejše.

 

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:03

Bo Maribor dobil podzemni tunel ali obvoznico okoli mesta?

Mestno občino Maribor v prihodnjih letih čakajo številni in zahtevni infrastrukturni izzivi. Na tem mestu je nujno potrebno izpostaviti...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img