spot_img

Pijani voznik pridržan, lastnica vozila prejela plačilni nalog

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Danes,ob 00.55 so policisti v Juršincih pravilno ustavljali 36-letnega voznika osebnega avtomobila, ki pa na znak policista ni ustavil. Policisti so zapeljali za njim in voznika po nekaj kilometrov sledenja vseeno uspeli ustaviti. V postopku so ugotovili, da voznik nima vozniškega dovoljenja, zato so mu vozilo, ki ga je vozil, zasegli. Zraven tega je elektronski alkotest pokazal, da je imel v organizmu 0,63 mg/l alkohola.

Ker kršitelj nima bivališča v Republiki Sloveniji, so mu policisti odredili pridržanje do privedbe v postopek na pristojno sodišče, kamor bodo zoper njega podali obdolžilni predlog. Ob tem so morali policisti uporabiti tudi fizično silo in sredstva za vezanje in vklepanje.

V opisanem vozilu je bila kot sopotnica tudi lastnica vozila, ki so ji policisti izdali plačilni nalog, ker je omogočila vožnje vozila osebi, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img