Pestro dogajanje na južni meji

Včeraj, ob 12.40 so imeli policisti PP Gorišnica v postopku 5 državljanov Hrvaške, ki so s kombiniranim vozilom nemških registrskih oznak, prestopili državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa niso imeli ustreznih dovoljenj. Prav tako so imeli v postopku državljana BiH, bivajočega v Sloveniji, ki je z osebnim avtomobilom slovenskih registrskih oznak, prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja.

Sinoči so imeli policisti PP Gorišnica v postopku še dva državljana Hrvaške, ki sta z osebnim avtomobilom čeških registrskih oznak prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa nista imela ustreznih dovoljenj. Policisti so ju oglobili.

Sinoči, ob 23.00, so policisti na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, v priklopnem tovornem vozilu registrskih oznak BiH, ki ga je vozil državljan BiH, odkrili pet skritih tujcev, 4 državljane Maroka in državljana Libije, ki so želeli na tak način nedovoljeno vstopiti v našo državo. Vse so zavrnili nazaj na Hrvaško in jih predali hrvaškim varnostnim organom.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj