V občini Pesnica so letos pripravili pester kulturni program, ki so ga poimenovali Pesniških deset. V sklopu četrtega dogodka v celotnem programu so se predstavili Ansambel Zadetek in mladi lokalni glasbeniki, skupaj z Twirling klubom Mažoretk – Pesnica. Za vrhunec dogajanja je poskrbel priljubljeni slovenski raper Challe Salle, na občini pa se nadejajo še dodatnih sproščanj ukrepov, ki bi omogočili še večje število obiskovalcev na javnih prireditvah.

V občini Pesnica so v sklopu letošnjega kulturnega program pripravili program z naslovom Pesniških deset. Na občini so zelo veseli, da epidemiološke razmere končno dopuščajo prirejanje javnih prireditev.

Uvodoma je v sklopu koncerta nastopil ansambel Zadetek, ki je poskrbeli za odlično vzdušje. Ansambel Zadetek je sicer narodno zabavni ansambel, ki je s svojim delovanjem začel pred leta 2014. Sestavljajo pa ga trije člani; Luka Zajc  Sebastijan Plevnik in Matic Lorbek.

Za vrhunec večera je poskrbel v tem trenutku z naskoskom najbolj priljubljen raper v Sloveniji, Challe Salle. Na družbenih omrežjih ga spremlja več kot 200.000 ljudi, njegovih 29 videospotov na Youtubu pa skupaj šteje že več kot 50 milijonov ogledov, kar ga postavlja na sam vrh najbolj predvajanih domačih glasbenikov.

Vsi vpleteni deležniki si želijo, da bi bilo epidemije kmalu konec tudi v praksi. Predvsem pa so cilji usmerjeni vrnitev v normalnost na vseh področjih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj