Perlachove nagrade za najuspešnejše devetošolce

0
106

V Osnovni šoli Kungota so se poslovili od generacije devetošolcev. Županja Tamara Šnofl je podelila Perlachove nagrade za odličen uspeh, ravnateljica Zdenka Keuc pa je poudarila predvsem na težavno covidno obdobje in dolgotrajno šolanje na daljavo. Kljub vsem epidemiološkim preprekam bodo imeli učenci zaključnih razredov na osnovno šolanje lepe spomine, ob tem pa imajo tudi že začrtane cilje za nadaljnjo izobraževalno pot.

V OŠ Kungota je potekala zaključna prireditev ob koncu šolanja devetošolcev, ki so objekt katerega so obiskovali kar 9 let zapustili v špalirju ostalih učencev OŠ.

Govora je o enemu trenutno bolj priljubljenih raperjev v Sloveniji Challetu Salletu, ki je presenetil osnovnošolce, med njimi tudi devetošolce, ki so zadnjo leto in pol bolj ali manj šolanje izpeljali na daljavo.

V devetih letih šolanja se je nabralo veliko lepih oz. nepozabnih spominov. Veliko je bilo tudi emocij ob zadnjem dnevu osnovnega šolanja.
Kljub še ne idealnim epidemiološkim razmeram so valeto izpeljali, devetošolci pa imajo že po večini izbrane nadaljni potek izobraževanja v srednjih šolah.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here