spot_img

Otvoritev prenovljenega športnega igrišča

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Osnovna šola Kajetana Koviča je po dolgoletnih prizadevanjih končno dočakala prenovo športnega igrišča. Občina Poljčane je potek projekta razdelila na dve leti in zanj namenila nekaj več kot 500,000 evrov, pri čemer je pridobila tudi sofinancerska sredstva ministrstva za gospodarstvo. Investicija sicer zajema vzpostavitev štirih igrišč z atletsko stezo.

V občini Poljčane so za Osnovno šolo Kajetana Koviča otvorili dolgo pričakovano prenovljeno športno igrišče. Razprostira se na približno 8500 m2 površine in po sanaciji ponuja številne možnosti vadbe, namenjene tako potrebam osnovne šole, kot tudi vsem ostalim obiskovalcem.

Občina je projekt financirala v dveh proračunskih letih, skupno je projekt vreden 826 tisoč evrov, za kar je občina pridobila tudi državna sredstva z naslova ministrstva za gospodarstvo.

Investicija na videz zajema le prenovo športnega igrišča, a je po zagotovilih projektantov vključena tudi izgradnja ostale infrastrukture. Ravnateljica Osnovne šole Kajetana Koviča Francka Mravlje je poudarila tudi na možnosti treningov športnikov, ki do sedaj na tej lokaciji niso bili možni.

Športno igrišče po prenovi torej zajema dve igrišči za košarko, odbojkarsko igrišče in igrišče za futsal, vse športne površine pa so obdane z atletsko stezo.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:53

V Pekrah zadovoljni z obnovo Bezjakove ulice, a si želijo nadaljevanja ureditve cest

Krajevno skupnost Pekre je v obisku vseh lokalnih entitet mariborske občine lani obiskal župan Saša Arsenovič s svojo ekipo....

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img