spot_img

OŠ Janka Padežnika in II.gimnazija zmagovalki natečaja Mladi za napredek Maribora

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Zveza prijateljev mladine Maribor je objavila rezultate natečaja Mladi za napredek Maribora 2020. Zaradi znane situacije s korona virusom, so razglasili le rezultate in nagradi naj mentor in naj šola. Ko bo opravljen izbor, bodo razglasili tudi najboljšega posameznega avtorja oz.avtorico.

Naj šola

Med osnovnimi šolami se je po številu točk na prvo mesto uvrstila OŠ Janka Padežnika, sledita ji OŠ borcev za severno mejo in OŠ Bojana Ilicha. Najboljša mentorica v kategoriji osnovnih šol je Mateja Slana Mesarič iz OŠ Janka Padežnika.

Med srednjimi šolami je bila za najuspešnejšo razglašena II. gimnazija, Srednja elektro-računalniška šola je zasedla drugo mesto, na tretje se je uvrstila Prva gimnazija. Najboljši mentor v kategoriji srednjih šol je Drago Meglič iz II. gimnazije Maribor.

Nagrado Pustolovščina za šolo, ki je v primerjavi s preteklim letom najbolj napredovala, prejme Biotehniška šola Maribor.

V tem trenutku tudi o rokih razpisa državnega srečanja na mariborski Zvezi prijateljev Mladine nimajo konkretnejših informacij, je pa po besedah organizatorja letošnja izvedba še vedno v načrtu. Kaj več bo znanega po prvomajskih praznikih. Takrat bodo tudi objavili seznam predlaganih nalog za prijavo na državno srečanje.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img