Vse bolj se bližajo prestavljene Olimpijske igre v Tokiu, zato so se v Sloveniji odločili za prihod olimpijske bakle v prav vsako slovensko občino. Danes je le-ta obiskala občino Ruše, pot se je začela pri nogometnem stadionu NK Pohorje, nakar so se udeleženci spustili s čolni do Športnega parka, kjer je sledila manjša slovesnost.

V občini Ruše so izredno zadovoljni, da je olimpijska bakla prispela tudi v njihov kraj, slednja bo namreč gotovo pozitivno vplivala na promocijo športa v občini. Nosilci olimpijske bakle pa so dobili tudi zahvalne nagrade za sodelovanje.
Vodilni na občini Ruše sicer že dalj časa vlagajo znatna sredstva za zagotavljanje učinkovite športne infrastrukture, takšni dogodki pa bodo gotovo ključni faktorji pri vzpodbujanju mlajše generacije za udejstvovanje v različnih športnih panogah.

Želja vseh vpletenih deležnikov, skupaj z organizatorji, pa je, da se slovenski športniki čim bolje dokažejo na prihajajočih OI oz. da iz dežele vzhajajočega sonca prinesejo tudi kakšno olimpijsko kolajno.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj