spot_img

Okuženih je že 16 primerov

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Ministrstvo za zdravje je sporočilo, da imamo v Sloveniji  potrjene štiri nove primere okužbe s koronavirusom, skupno jih je tako že 16. Kot poroča portal 24ur.com gre za reševalca, ki je bil v stiku z okuženim zdravnikom, ter dve medicinski sestri iz ZD Metlika. Prvi primer naj bi potrdili tudi v slovenski Istri, kjer je okužena 31-letnica, ki je pripotovala iz Švice.

Testirali tudi zaposleno v vrtcu

Kot so na spletni strani zapisali so na spletni strani vrtca Metlika objavili obvestilo, da je bila v stiku z enim izmed obolelih tudi gospa, ki v vrtcu opravlja ure individualnega dela z otroki. Ob tem poudarjajo, da je bila gospa že testirana ter da ni okužena z novim koronavirusom. “Uradno je potrjeno, da je test negativen in ni nobenega razloga za preplah,” so zapisali. O tem so že obvestili tudi starše otrok.m, in sicer s higieno rok in kašlja.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Visok jubilej Filozofske fakultete

Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru  obeležuje 15 let od ustanovitve. Ker korenine humanističnega in družboslovnega študija na fakulteti segajo...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img