spot_img

Odprtje ambulante in razvojne vsebine

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah je danes potekal slavnostni podpis pogodbe ob ponovni otvoritvi družinske in splošne medicine. Občina je v začetku letošnjega leta izvedla postopek izbire koncesionarja za ambulanto, ker Zdravstveni dom Lenart ni zmogel več zagotavljati zdravnika za opravljanje zdravstvene dejavnosti Občina je družbi Amigdala d.o.o. z odgovornim nosilcem zdravstvene dejavnosti Ksenija Ljubojević Džaferović z odločbo podelila koncesijo za 15 let. Sprejeli pa so tudi veliko drugih pomembnih sklepov, ki bodo odločilno vplivali na prihodnost občine Sveta Trojica na vseh ravneh.

Ob ponovnem odprtju ambulante je veselje izrazil župan občine Sv. Trojica v Slovenskih goricah David Klobasa. Ambulanta bo za paciente ponovno odprta v ponedeljek 8. junija, sestava zaposlenih pa je že formirana.

Poleg urejenega zdravstva so v občini Sveta Trojica pomembni razvojni stebri na področju digitalizacije občine. Vodilne v občini pa skrbi podatek o povečanem izseljevanju iz Svete Trojice. V načrtu je tudi izgradnja vodovoda v naselju Osek. Za zagotavljanje trajnostne mobilnosti in v podporo razvoja turizma se intenzivno dela na projektu umeščanja in izgradnje kolesarskih poti na ORP Slovenske gorice in širše, ki potekajo dejansko skozi vsa naselja naše občine v skupni dolžini cca 17 km.

Čez poletje pa imajo na občini v načrtu še izgradnjo postajališča za avtodome ob jezeru in preplastitev športnega igrišča. Za ta dva projekta pa so že pridobili sredstva na javnih razpisih, skupaj v višini 50.000€.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:53

V Pekrah zadovoljni z obnovo Bezjakove ulice, a si želijo nadaljevanja ureditve cest

Krajevno skupnost Pekre je v obisku vseh lokalnih entitet mariborske občine lani obiskal župan Saša Arsenovič s svojo ekipo....

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img