spot_img

Oddelek vrtca v karanteni

V zadnjem tednu

Vodja svetovalne skupine za covid-19 pri ministrstvu za zdravje Bojana Beović ocenjuje, da je trenutna epidemiološka slika v Sloveniji zaskrbljujoča, saj vsak dan zabeležimo več novih primerov Novo okužbo so zabeležili tudi v vrtcu v Oplotnici, kjer je v karanteni vseh 14 otrok in njihovih staršev.

Včeraj so bili v oplotniškem oddelku Vrtca Otona Župančiča s strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje seznanjeni, da so potrdili okužbo pri enem od zaposlenih.

Zaprt je en oddelek vrtca, poleg zaposlene s potrjeno okužbo pa je bila karantena odrejena še eni zaposleni osebi, ki je bil v neposrednem stiku z okuženo.

Prostore vrtca so razkužili, ostali oddelki vrtca pa nemoteno delujejo naprej.
Prvi, ki so novico o okužbi objavili na spletni strani so bili na občini, saj so tako želeli dodatno opozoriti vse, ki so bili v morebitnem stiku z okuženo osebo.

Kot so še pojasnili so v vrtcu sprejeli skladno z navodili NIJZ vse potrebne ukrepe za preprečitev širjenja virusa. S tem so bili seznanjeni tudi starši otrok

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:01

Kegljaški klub Lokomotiva proslavil 70- obletnico delovanja

Kegljaški klub Lokomotiva je s slavnostno akademijo, ki je potekala v gasilskem domu v Dogošah, počastila 70 obletnico svojega...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel