spot_img

Obnovitvena dela na šolah

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Pesnica so v tem letu veliko proračunskih sredstev namenili šolskim investicijam. Tudi na osnovni šoli Jakobski dol že skozi vse leto potekajo različna obnovitvena dela, tako na šoli kot v njeni okolici.

V občini Pesnica delujejo 4 osnovne šole: že omenjena Osnovna šola Jakobski dol, Osnovna šola Jarenina, Osnovna šola Pesnica ter osnovna šola Pernica, ki spada pod marično šolo Pesnica.

V vseh štirih šolah v občini in pripadajočih vrtcih so tako lani kot tudi letos opravili veliko del. Rezultati del pa niso vidni le v notranjosti šol temveč so nekatere šole dobile tudi spremenjeno zunanjost.

Občina Pesnica je pristopila k Evropskemu projektu, od katerega pričakujejo 33.000 eur. Gre za nova zunanja igrišča in nova igrala. Kar bo predstavljajo veliko pridobitev za celotno krajevno skupnost Pesnica.

Tako kot bi v občini Pesnica, po besedah župana radi vse 4 krajevne skupnosti v občini – Pesnico, Pernico, Jarenino in Jakobski dol čimbolj izenačili ter vsem občanom ponudili enake pogoje bivanja, to velja tudi za vzgojno izobraževalne ustanove v občini.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img