Občina Šentilj je na svoji spletni strani objavila javno naročilo na temo izvedbe in postavitev visokotehnološke multimedijske vsebine v sklopu projekta Animirano doživetje podeželja.

Občina tako želi ob podpori sodobnih digitalnih medijskih rešitev ustvariti kvalitetne in ter drugačne vsebine, ki bodo aktivirale uporabnika in mu pobližje predstavile bogato geološko in arheološko dediščino občine Šentilj in s tem nadgradile in posodobile obstoječo razstavo, ki se nahaja v prostorih RTS Septarija.

Obiskovalcu se tako zaradi sodobne zasnove izkušnje ni treba posebej naprezati, da dobi splošen vpogled v tematiko, ob tovrstnemu učenju uživa ne glede na starost ali na računalniško pismenost in splošno razgledanost. Posodobitev središča želijo zato zasnovati celostno, s pomočjo sodobnih digitalnih rešitev.

Projekt delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru pod ukrepa »Podpora za izvajanje operaciji v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost«.

Rok za oddajo ponudbe se izteče v ponedeljek, 16. novembra, projekt Animirano doživetje podeželja pa naj bi bil zaključne prihodnje leto v mesecu maju.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj