spot_img

Občinski svet razrešil direktorja CEZAM-a

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Ruše je na podlagi 16. člena Statuta Občine Ruše in 22. člena Poslovnika Občinskega sveta Občine Ruše sklicala 1. dopisno sejo Občinskega sveta Občine Ruše, ki je poteka od petka, 21. 2. 2020, od 14. ure do ponedeljka, 24. 2. 2020, do 14. ure. Predlagani dnevni red dopisne seje je razrešitev direktorja Javnega zavoda Center za mlade Ruše in imenovanje vršilke dolžnosti direktorja Javnega zavoda Center za mlade Ruše. Dopisna seja je bila sklicana zaradi nujnosti imenovanja novega vršilca dolžnosti ter nujnega pričetka sanacije poslovanja javnega zavoda, kar pod trenutnim vodstvom ni možno.

 

Občinski svet Občine Ruše je na 1. dopisni seji z 10 glasovi ZA in 6 glasovi PROTI z mesta direktorja Javnega zavoda Center za mlade Ruše pred potekom mandata razrešil Tomija Prosnika. Z 10 glasovi ZA in 6 glasovi PROTI je občinski svet Ruše imenoval Lucijo Smolnik za vršilko dolžnosti direktorja Javnega zavoda Center za mlade Ruše za čas do imenovanja novega direktorja oz. za največ eno leto.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img