spot_img

Občina Rače-Fram razpisuje štipendije

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Rače – Fram je objavila razpis za podelitev žepnin za dijake in študente iz te občine. Razpis je za novo šolsko ali študijsko leto 2020 – 2021, žepnina pa znaša 50 evrov mesečno.

Žepnina bo prosilcem, tako dijakom kot študentom, dodeljena za deset mesecev, in sicer za obdobje od 1. septembra 2020 do 30. junija 2021. Pravico do prejemanja žepnine imajo vsi dijaki in študenti, ki izpolnjujejo osnovne splošne in posebne pogoje kot je stalno prebivališče na območju občine Rače-Fram, se pravočasno prijavijo na javni razpis za dodelitev žepnin in oddajo popolno vlogo.

Vloge na voljo od 21. avgusta

Prosilec vloži vlogo za pridobitev žepnine na obrazcu, ki bo od 21. avgusta 2020 dalje na voljo v prostorih Občinske uprave Občine Rače – Fram (tajništvo) ter na spletnih straneh Občine Rače – Fram (naslov: www.race-fram.si, zavihek “E občina”, nato “Vloge in obrazci”). Vloge z vsemi prilogami bo potrebno obvezno vložiti fizično/osebno (ne prek pošte!), in sicer v času uradnih ur.

Vloge je treba vložiti na sedežu Občine Rače-Fram, Grajski trg 14, Rače (pri Tamari Repnik), v naslednjih terminih:

– dijaki: od 26. avgusta do vključno 11. septembra 2020,

– študenti: od 28. septembra do vključno 12. oktobra 2020.

Roke za oddajo vlog je potrebno dosledno upoštevati. Vlog za dodelitev žepnine pred objavljenimi roki in po poteku teh rokov ne bodo sprejemali!

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img