spot_img

Občina Podlehnik končno prodala prostore policije

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Občini Podlehnik naj bi končno uspelo pridobiti kupca za prostor v stanovanjskem bloku, kjer je pred preselitvijo delovala Policijska postaja Podlehnik. Gre za 70 m2  , ki jih je občina že večkrat skušala prodati, a interesenti so ponujalo prenizko ceno.

70 kvadratov za 60.000 evrov

Po poročanju Štajerskega tednika se je sedaj pojavil kupec, ki bi bil pripravljen odšteti minimalno ceno, ki jo je določil občinski svet, to je 60.000 evrov. Po podatkih župana Občine Podlehnik Sebastiana Toplaka je prostor potreben večjih preureditev, saj je služil v pisarniške namene, ob tem pa ima ločen vhod, predprostor in balkon.

Kletnih prostorov ne bodo prodajali

Tudi v središču Podlehnika ima občina kletne prostore, ki jih namenja kot veroučno učilnico, sanitarije in skladiščne prostore. Kot je pojasnil župan so za te prostore že prejeli povpraševanje, vendar je občinski svet sklenil, da jih zaradi pomanjkanja parkirišč ne morejo oddajati za podjetniške dejavnosti.
- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img