spot_img

Občina Podlehnik končno prodala prostore policije

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Občini Podlehnik naj bi končno uspelo pridobiti kupca za prostor v stanovanjskem bloku, kjer je pred preselitvijo delovala Policijska postaja Podlehnik. Gre za 70 m2  , ki jih je občina že večkrat skušala prodati, a interesenti so ponujalo prenizko ceno.

70 kvadratov za 60.000 evrov

Po poročanju Štajerskega tednika se je sedaj pojavil kupec, ki bi bil pripravljen odšteti minimalno ceno, ki jo je določil občinski svet, to je 60.000 evrov. Po podatkih župana Občine Podlehnik Sebastiana Toplaka je prostor potreben večjih preureditev, saj je služil v pisarniške namene, ob tem pa ima ločen vhod, predprostor in balkon.

Kletnih prostorov ne bodo prodajali

Tudi v središču Podlehnika ima občina kletne prostore, ki jih namenja kot veroučno učilnico, sanitarije in skladiščne prostore. Kot je pojasnil župan so za te prostore že prejeli povpraševanje, vendar je občinski svet sklenil, da jih zaradi pomanjkanja parkirišč ne morejo oddajati za podjetniške dejavnosti.
- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Investicije dražje, roki izvedbe pa daljše

Gradbena dela na objektih in infrastrukturi, ki se izvajajo na območju Mestne občine Ptuj so ocenjena na 23, 5...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img