Kdo smo?

Včasih tiho, spet drugič na glas. Veliko se je zgodilo v tem času.  Vse od leta 1999 je televizija razvijala najrazličnejše projekte. Večje in manjše.  Zmeraj smo verjeli v lastno produkcijo – na male ekrane prinašati oddaje, ki vam bodo blizu, ob katerih boste začutili domačnost… Pa naj gre za zabavne ali resne vsebine. Domačnost pomeni biti sproščen in blizu. To želimo biti mi, ustvarjalci programa NET, v odnosu do vas. Vsako novo televizijsko sezono naša ekipa začne z upanjem, da boste vi, drage gledalke in gledalci, zadovoljni. Vi ste naše edino merilo. Program ustvarjamo za vas! V programski shemi so zasidrane oddaje, ki jih radi spremljate. Nekaterih se niste naveličali, se pa zavedamo, da so vedno znova potrebne osvežitve. Tako po scenski, kot tudi po vsebinski plati.

Izbira vsebin na televiziji NET je pestra, saj vam ob kvalitetnih oddajah domače produkcije ponujamo številne filme, serije in nadaljevanke. Občasno lahko spremljate prenose koncertov, festivalov, verskih obredov, mednarodnih slovesnosti in tudi volilnih soočenj.

Trudimo se, da vam, v kolikor je v naših močeh, ponudimo možnost, da ste blizu dogajanja. NET TV želi ostati televizija, ki lahko zadovolji različne tipe gledalcev. Predvsem pa bo ekipa, ki ustvarja program, še naprej zasledovala cilj gledalcu ponuditi čim več kakovostnih oddaj lastne produkcije. Težimo k temu, da vam ponudimo vsebine, ki jih morda pogrešate in vas delno informirajo ter izobražujejo, po drugi strani pa tudi sprostijo. Zato želimo, da se ob spremljanju naših programskih vsebin počutite dovolj informirano, poučeno in tudi sproščeno.

Program Net TV je viden po vsej Sloveniji, v vseh večjih kabelsko razdelilnih sistemih. Tako lahko program televizije Net spremlja preko 70% prebivalcev v Sloveniji.

Gledate nas na:

spot_img

Izdajatelj programa NET TV je podjetje NET TV d.o.o.
Dunajska cesta 270
1000 Ljubljana.
NET TV je vpisan v razvid medijev pri Ministrstvu za kulturo RS pod zaporedno številko 334.

Skip to content